Clic by suzanne

Clic by Suzanne van Clic Dutch design jewelry.

CLIC by Suzanne
Clic by Suzanne is een eigentijds Nederlands sieradenlabel dat zich onderscheidt door krachtige vormen en creatief gebruik van materiaal en techniek. Rode draad in de collectie is het gebruik van aluminium. De vormen én de unieke, magnetische sluiting, die in ieder ontwerp op vernuftige wijze wordt toegepast.

Clic Creations Dutch Design
De sieraden van het Nederlandse Clic Creations vallen op door hun eenvoud en onderscheiden zich door hun krachtige, strakke design. De sieraden zijn tijdloos, modern en blijven eenvoudig te combineren door hun eenvoud.  De Clic Dutch Design Jewelry collectie ontworpen en handmatig in eigen beheer in Nederland vervaardigd.

CLIC matcht altijd
CLIC by Suzanne is stijlvol en tijdloos. Bijzonder is dat de ontwerpen blijven boeien door hun kracht, eenvoud en duidelijkheid in vormgeving. De sieraden passen zich bovendien moeiteloos aan aan iedere kledingstijl. Ook zijn deze onderling perfect te mixen & matchen. Casual, gekleed, feestelijk of sportief: CLIC past altijd bij je outfit en is draagbaar op íeder moment van de dag en week.

Ga HIER naar de sieraden van CLIC online